17 may 2013

ICV-EUiA exigeix garanties de compliment a curt termini de l'acord de Torre Baró

 
El grup municipal d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Barcelona ha presentat per a la comissió d’Hàbitat Urbà del dijous 23 de maig una pregunta per exigir al govern que concreti els “termes, condicions i calendari de compliment dels acords assolits amb les entitats veïnals i socials en relació als habitatges per emergències socials a la zona nord de Nou Barris i al conjunt de districte”.
 
 
La regidora Janet Sanz ha recordat que aquests barris de la ciutat “viuen una veritable situació d’emergència social” donat l’elevat nombre de desnonaments que es concentren, sobretot a Ciutat Meridiana.

“Cal oferir respostes tangibles i a curt termini a totes aquestes famílies”, ha assegurat Sanz, qui ha expressat el “total recolzament del nostre grup a la mobilització veïnal que vol fer reaccionar un govern fins ara apàtic i insensible amb les necessitats de la gent de Nou Barris”. “Exigirem al govern que aquest acord no es quedi en el terreny dels compromisos buits i la bona voluntat”.
 
A la mateixa comissió, ICV-EUiA demanarà també una compareixença del govern municipal per informar sobre el parc públic d’habitatge i les polítiques de lloguer social al conjunt de la ciutat.
 
Finalment, el moviment social que lluita contra els desnonaments i pel dret a l'habitatge a Nou Barris decidí finalitzar l'ocupació de l'edifici municipal, al carrer Sant Feliu de Codines de Torre Baró, després d'arribar a un acord amb el Districte. Els compromisos assolits coincideixen amb moltes de les propostes presentades per ICV-EUiA al Districte de Nou Barris.
 
http://coalicioicveuianoubarris.blogspot.com.es/2013/05/si-es-pot-cap-desnonament-nou-barris-14.HTML

http://coalicioicveuianoubarris.blogspot.com.es/2013/03/els-desnonats-esperen-resposta-del.HTML

http://coalicioicveuianoubarris.blogspot.com.es/2012/05/propostes-dicv-euia-al-plenari-del.html

http://coalicioicveuianoubarris.blogspot.com.es/2011/11/plenari-del-consell-de-districte-de-nou.HTML
 

Més noticies relacionades:

http://coalicioicveuianoubarris.blogspot.com.es/2013/05/entorn-al-dret-lhabitatge-els.html

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/05/17/icv-euia-exigeix-garanties-de-compliment-de-lacord-sobre-torre-baro/

http://www.iniciativa.cat/bcn/news/45168


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario