13 may 2013

El 14 de maig Plenari del Consell de Districte de Nou Barris a les 19 h (pl Major de Nou Barris s/n)


El Grup Municipal d'ICV-EUiA presenta al Plenari del Consell del Districte de Nou Barris del proper 14 de maig a les 19 h (pl Major de Nou Barris s/n) les següents propostes:
 
1.- Sí es pot. Cap desnonament a Nou Barris!
 
El moviment social pel dret a l'habitatge a Nou Barris va presentar en Audiència Publica, al desembre de 2012, un manifest reclamant solucions i van plantejar a l'equip de govern 9 demandes. És necessari fer realitat les reivindicacions veïnals de Nou Barris i les actuacions aprovades per l'Ajuntament de Barcelona el 21 de desembre 2012 a proposta del Grup Municipal ICV-EUiA.
 
Per això, ICV-EUiA presenta la següent Proposició d'Acord:
 
 
2.- Què farà el jovent de Nou Barris sense el Campus d'Estiu de l'Alzamora CF?
 
L'Alzamora Club de Fútbol volia fer el seu Campus d'Estiu per al jovent a les instal·lacions esportives del Camp Municipal de Fútbol Porta, però aquest any la Fundació Marcet es nega a cedir les instal·lacions, com va passar durant la passada Setmana Santa, quan el camp restà sense activitat en el dies i hores demanades per l'Alzamora CF. La Fundació Marcet deixa sense activitats esportives d'estiu a la infància i el jovent de Porta i Nou Barris.
 
El Grup Municipal d' ICV-EUiA presenta un Prec al Govern del Districte:
 
 
3.- Clarificació de les actuacions del Districte per garantir la mobilitat del veïnat dels barris de Roquetes, Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona, i la seva tasca de mediació laboral a la vaga dels autobusos de l'empresa Sagalés.
 
 
4.- Seguiment de la proposició d'ICV-EUiA sobre l'equipament per a l'Associació Juvenil Tronada.
 
Seguiment de la proposició d'ICV-EUiA de 18 de desembre  2012 per tal de construir l'equipament d'infància i adolescència diari i accessible de l'Associació Juvenil Tronada.
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario