3 oct 2014

Les vergonyes de l'arranjament del camí i el Rec Comtal a Vallbona


El veïnat de Vallbona (Nou Barris) i Montcada fa anys que exigeixen, amb mobilitzacions lúdiques i denúncies en premsa, la recuperació i manteniment del Rec Comtal i el camí que uneix Barcelona amb Montcada.



L’anunci de la solució del problema porta un afegit vergonyós i patètic: les inversions a Vallbona únicament arriben per compensar el fet que Barcelona no vol assumir la responsabilitat municipal i el cost social de tenir una gossera al seu territori.


Però això no és tot. Al Consell de Barri de Vallbona del 2 d’octubre el govern municipal de CiU NO lliura còpia del projecte d'arranjament del camí i el Rec Comtal, tal com s'havia acordat a Comissió de Seguiment, a diferència de l'Ajuntament de Montcada que si ho fa als veïns de St. Joan del projecte pel Rec Comtal. Una altra vegada, CiU menysté als veïns de Vallbona i Nou Barris.

Per a CiU les necessitats del veïnat de Vallbona són una simple moneda de canvi: l'Ajuntament de Barcelona pagarà íntegrament les obres del Rec Comtal a canvi de construir la gossera de la nostra ciutat a Montcada i Reixac.

No hay comentarios:

Publicar un comentario