6 jul 2013

3 àpats al dia és un dret humà i no pas caritat. Proposició d'ICV-EUiA al Consell de Districte de Nou Barris 09.07.2013

La Democràcia Social afegeix altres drets humans als de participació política: treball, educació, sanitat, assistència social, igualtat d'oportunitats... però si no es garanteixen mínims vitals com l'alimentació, es nega la llibertat i la democràcia efectives a la ciutadania.
 
 
Proposició 3 àpats al dia és un dret humà i no pas caritat.
 
ICV-EUiA insta al govern del districte de Nou Barris a planificar i implantar, de forma urgent, un Sistema Integral de Cobertura de Necessitats Alimentaries a Nou Barris, que:
 
1. Garanteixi els 3 àpats diaris a tots els infants en situació de vulnerabilitat tots els dies de I'any, donant compliment al Districte de Nou Barris de la Proposició aprovada a l’Ajuntament de Barcelona el 18 de Juny del 2013.
 
2. Garanteixi I'alimentació digne de totes les persones i famílies vulnerables del Districte, per mitja dels serveis socials, I'ampliació de places públiques de menjador social, i del treball en xarxa entre els serveis municipals i el circuit de distribució social d'aliments.
 
3. Garanteixi I'acompanyament alimentari de les persones grans de Nou Barris en situació de dependència, pobresa i risc d'exclusió relacional, per mitja de I'ampliació del Servei d’Àpats a Domicili i del Programa d’Àpats en Companyia a tots els Casals Municipals de Gent Gran del Districte.
 
Podeu llegir la proposició complerta a:
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario