5 dic 2011

Nou Barris demana més participació ciutadana i CiU paralitza el Districte.


- El teixit associatiu de Nou Barris demana més participació al Districte. La Coordinadora d'Associacions de Veïns i Entitats, la Coordinadora Cultural i la Plataforma de Gestió Cívica de Nou Barris manifesten la seva preocupació pel funcionament del Districte: manca d’informació dels projectes municipals que ens afecten, retalls a projectes dels barris, absència de propostes i processos per debatre el PAM, manca d’aclariments sobre la situació dels equipaments en gestió cívica i la successió de reunions sense cap concreció, on els responsables del districte diuen que ja s`’ho estudiaran, però que no prenen compromisos.

A tot això s’afegeixen les actuals dificultats de comunicació amb els responsables del Districte per qüestions que demanen respostes ràpides, per concretar dates de reunió, les convocatòries a hores complicades pel teixit veïnal, els canvis a última hora....

- Ni entitats ni ciutadania de Nou Barris poden valorar i opinar entorn el pressupost 2012 de la ciutat i el Districte. Els representants de la Coordinadora d'AVV i Entitats de Nou Barris i del Consell Sectorial de la Gent Gran abandonen la reunió del Consell Ciutadà (24/11/11) per la degradació de la democràcia participativa a Nou Barris i la manca d'informació prèvia necessària per poder opinar dels Pressupostos 2012 de Barcelona i Nou Barris.

El portaveu adjunt del Grup Municipal d'ICV-EUiA va demanar a tots els grups municipals, i en especial l'equip de govern del Districte (CiU), prendre molt bona nota del succeït al Consell Ciutadà. El portaveu de CiU respongué que "la informació s'ha tramès el dia 22", el que no és pas cert, doncs els GM d'ICV-EUiA i PSC la vam haver de reclamar el dia 23, temps del tot insuficient per l’estudi d’un pressupost pels òrgans col·lectius de les entitats o les persones que fan aquesta tasca de voluntariat en el seu temps de lleure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario