18 dic 2011

Els dies 20 i 21 desembre: Defensem els Seveis Públics! davant les agressions del govern de CiU.


Davant de l'actitud del govern de CiU, els sindicats CCOO, IAC i UGT, volem que els ciutadans i els empleat públics de la Generalitat sàpiguem: 

- La "negociació" no s'ha atingut a la legalitat prevista, doncs en cap moment no hem tingut la informació completa de la proposta.

- No s'ha quantificat les messures referides al personal interí ni concretat la retallada de salaris.

- Ha estat impossible establir amb claredat la temporalitat o estructuralitat de la "proposta" No es saben els límits de les mesures temporals (2012, 2013, 2014…) ni si algunes mesures són temporals o estructurals.

-  No garanteix que aquestes siguin les úniques mesures de reducció que pensa aplicar, ja siguin d'àmbit general o sectorial.

El contingut global de la "proposta" és inacceptable. Es tracta d'un conjunt de mesures que, sense cap mena de dubte, afectaran al funcionament dels Serveis Públics a que tots els ciutadans tenim dret,  precaritza el treball públic, normalitzant una pèrdua de drets i de condicions sense precedents en democràcia, i que genera incertesa, sobretot als treballadors i treballadores temporals.

CCOO, IAC i UGT defensen el treball segur amb drets, lluiten pel manteniment de les plantilles i per impedir més agressions als treballadors i als serveis públics. Totes les mesures d'aquesta proposta que s'apliquin són responsabilitat exclusiva del govern de la Generalitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario