18 dic 2011

Noticies breus de Nou Barris, novembre 2011.

- Els veïns i veïnes es tornen a concentrar contra el tancament dels serveis d'urgències al CAP Guineueta. La propera manifestació serà el dilluns 19 a les 19 h davant el CAP Guineueta (Pg de Valldaura 135).

- Nova onada de desnonaments a Ciutat Meridiana. Els dies 13 i 15 de desembre han estat aturats 2 desnonaments gràcies als veïns i a les associacions que recolcen als afectats.

Aquest dilluns 19 veurem un nou intent de desnonament molt sagnant, doncs es tracta d'uns llogaters que paguen puntualment el lloguer al propietari que no liquidava la seva hipoteca al banc. S'ha convocat concentració de solidaritat amb els afectats de 9 a 15 h al carrer Rasos de Peguera 132 (metro L11 Ciutat Meridiana).

Properament poden ser desnonades 400 families de Ciutat Meridiana.

- Aquest dissabte Acampada Nou Barris ha plantat un pessebre indignat a l'entrada del parc de la Guineueta, a costat de la plaça de la República (abans pl Llucmajor), però a  l'actual Govern de CiU al Districte de Nou Barris i a l'Ajuntament de Barcelona no l'ha agradat  i el retira en menys de 12 hores.

Després de mesos esperant respostes als diferents problemes i reivindicacions de Nou Barris, la única mostra de celeritat que hem vist de CiU és per aplicar la censura a la llibertat d'expressió dels seus veïns i veïnes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario