1 dic 2011

Noticies breus de Nou Barris, novembre 2011.

- Les Associacions de Veïns i Veïnes de Prosperitat i la Guineueta fan una crida a reclamar per les incidències que patim els usuaris de la Sanitat Pública i que els fem arribar una copia per tenir informació real de la situació. També a la Masia de Can Ensenya n’hi ha algú que ens dona un cop de mà per redactar els escrits.


Les reclamacions es poden fer als centres sanitaris o mitjançant la web:

https://salut.gencat.cat/pls/catsalut/cawpk400.inicia

https://salut.gencat.cat/pls/catsalut/cawpk410.verifica Disculpeu que no fem esment de la resta d’AVV i Entitats de Nou Barris que, segurament, també heu engegat aquesta campanya, però no ens ha arribat més informació. Tingueu tota la certesa que valorem la tasca que esteu fent.







- Maruja rebutja la Medalla d’Or de la ciutat de Barcelonad’un Govern que ens està retallant allò pel que he lluitat i lluitaré” quan l’alcalde Xavier Trias li lliurava aquest reconeixement per ser un referent del moviment veïnal a Prosperitat i Nou Barris.

- La Xarxa 9Barris Acull i més d’un centenar d’entitats de Nou Barris recolzen el “Manifest en favor de la convivència” exigint als partits i mitjans de comunicació que no alimentin la xenofòbia i la confrontació entre ciutadans. La Xarxa 9Barris Acull porta 10 anys treballant per la convivència i la cohesió als nostres barris.


- L´Associació de Veïns de la Trinitat Nova reclama explicacions sobre les explosions a la subestació elèctrica. Les pujades de tarifes de les empreses elèctriques per garantir el manteniment i la seguretat no es nota a Nou Barris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario