26 feb 2011

GARANTIA DE LES POLÍTIQUES D’ESQUERRES A BARCELONA.

En les darreres setmanes l’actualitat municipal ha passat a la primera línia informativa, i no sempre per les propostes sobre la Barcelona que volem. Mentre alguns partits busquen sortides a la crisi del seu projecte, amb debats personalistes allunyats de les necessitats de la gent, a ICV-EUiA hem fet els deures i treballem en les propostes que nodriran la nostra oferta a la ciutadania en els propers comicis de maig.


I ho fem amb un bon balanç: hem desplegat un nou model de serveis socials; ampliat l’atenció als col·lectius més impactats per la crisi; estès la recollida de la fracció orgànica i reforçat una neteja més eficient i ecològica; impulsat una carta de ciutadania i un pla per al col·lectiu LGTB; recuperat per a l’ús públic espais emblemàtics o derruït el viaducte del Guinardó...

L’empremta d’ICV-EUiA al govern municipal és indiscutible, des de la definició de prioritats fins a la defensa d’una altra sortida a la crisi: d’altres administracions apliquen la tisora, Barcelona fa despesa social i inversió com a motor de recuperació.

La nostra defensa dels valors d’esquerres és clara i, on som decisius, s’ha traduït en polítiques reals. ICV-EUiA també diu no quan el PSC vira cap a la dreta pactant amb CiU: privatització de serveis públics (Serveis Funeraris), urbanisme al servei d’interessos privats (Miniestadi) o a la resolució de conflictes amb populisme punitiu.

PRIORITATS ICV-EUIA-EPM PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS.

ESQUERRA, ECOLOGIA I LLIBERTAT A LES CIUTATS I POBLES DE CATALUNYA.
 




No hay comentarios:

Publicar un comentario