16 feb 2011

CONVENCIÓ PROGRAMÀTICA "A PEU DE CARRER".


A PEU DE CARRER ha esdevingut la trobada del municipalisme d'ICV-EUiA-EPM que ens ha permès conèixer-nos més i posar en comú, debatre i saber dels programes, les propostes i les experiències desenvolupades des del govern local i des de l'oposició en els nostres pobles i ciutats partint dels compromisos adquirits amb els nostres conciutadans en les eleccions municipals.


Aquest 2011, la coalició ICV-EUiA-EPM té el repte de continuar el seu creixement electoral i augmentar les nostres responsabilitats de governar des de la proximitat. Ara, ens cal treballar en el nostre compromís programàtic.

Són nous temps que requereixen de més municipalisme per poder sortir-nos de la crisi de manera diferent, necessitem garantir i eixamplar els nostres drets i deures com a persones i volem uns ajuntaments transparents. En definitiva, les crisis al centre de les polítiques.

Les idees força del programa marc per aquestes eleccions municipals, les posarem en comú en la Convenció programàtica A peu de Carrer '11, el proper dia 26 de febrer.

Cal que confirmis la teva assistència al correu icv-euia-epm@diba.cat i si et quedaràs a dinar.

http://www.iniciativa.cat/icv/agenda/events/9800

No hay comentarios:

Publicar un comentario