16 ago 2010

GOVERN DE LA GENERALITAT I CATALUNYA. JUNY 2010.

El Govern destina 16,8 milions per promoure l'accés al treball dels col·lectius amb més dificultats. Els Plans d’Ocupació Local contractaran 13.200 persones en atur, a sectors capaços de crear ocupació.

Assolits el 70% dels compromisos del Pacte per a l'Habitatge 2007-2016: els més avançats són la rehabilitació i a l’accés a l’habitatge. El Banc Europeu  ha aprovat un crèdit per a promocions de lloguer protegitEl Govern ha impulsat 47 àrees residencials: 54.017 pisos nous, dels quals 29.255 seran protegits.

Es crea la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència masclista que impulsarà i avaluarà les actuacions de la Generalitat. Interior edita 30.000 còmics per prevenir la violència masclista i ha fet 288 xerrades a IES catalans.

El Govern signa un conveni amb l'Estat per impulsar les energies renovables.

Aprovat el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Una nova llei garantirà la conservació de la biodiversitat i el patrimoni natural.

Es recuperen 600 restes humanes de la Guerra Civil i es dignifiquen 11 fosses.

Joan Saura ha assistit l’homenatjat a les víctimes dels camps nazis.

Aprovada la Llei dels drets i les oportunitats de la infància i l'adolescència, que protegirà davant els maltractaments i agilitza l'adopció nacional. El projecte de llei de Polítiques de Joventut supera el debat al Parlament.  

ICV-EUiA aconsegueixen una comissió d’investigació per aclarir el cas del Palau de la Música, davant del “menyspreu” de CiU per donar explicacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario