19 ago 2010

BARCELONA



ICV-EUiA s’oposen a la venda de l’empresa municipal Serveis Funeraris, una decisió que no respon a l’interès públic i que suposa una pèrdua molt important de patrimoni i d’ingressos municipals. PSC, CiU i ERC van aprovar la venda i el PP es va abstenir perquè defensava la privatització total.


ICV-EUiA impulsa la Carta de Ciutadania amb tots el drets garantits a Barcelona, promou l’assumpció de responsabilitats cíviques i serà una eina per la convivència i la cohesió social. La Carta serà sotmesa a un procés participatiu ciutadà i s’aprovarà a la tardor.


El president del grup municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, vol debatre sobre la taxa que gravi el turisme. ICV-EUiA ha defensat sempre aquesta proposta, aplicada a moltes ciutats del món, per compensar l'impacte dels visitants i mantenir els serveis que tots utilitzem.


Segons Ricard Gomà, Barcelona ha tingut enguany 116.783 places en activitats d’estiu per a infants i adolescents, prop de 5.000 amb beques municipals, augmentant un 23% el pressupost.

No hay comentarios:

Publicar un comentario