16 ago 2010

EL PP DE NOU BARRIS VOL DONAR LES ADRECES PARTICULARS DELS IMMIGRANTS A DELEGACIÓ DEL GOVERN.

El PP de Nou Barris va presentar una moció, rebutjada per la resta de partits polítics al Plenari del Consell de Districte de Nou Barris del 4 de maig, per tal de lliurar a Delegació del Govern les dades de l’empadronament municipal dels immigrants, malgrat que aquestes no hagin estat demanades per l’Administració.

Per a ICV-EUiA de Nou Barris, aquesta proposta, a més de ser de dubtosa legalitat, és un intent de fer populisme amb un tema sensible, suposaria l’exclusió social dels immigrants i acabaria amb els esforços realitzats per les associacions, institucions i veïns per afavorir la integració i convivència.

El PP ha encetat una ofensiva contra els drets dels immigrats, presentant mocions semblants a altres Ajuntaments de Catalunya, amb declaracions públiques com les fetes per en Xavier Garcia Albiol o les fulles que va repartir a Badalona juntament amb altres alts càrrecs del PP. Alguns d’aquests greus fets han estat denunciats per ICV-EUiA a Badalona com un presumpte delicte comès amb ocasió de l’exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques garantits a la Constitució (previst i penat a l’article 510 del Codi Penal).

No hay comentarios:

Publicar un comentario