17 may 2014

Resultats de l'activitat d'ICV-EUiA al Plenari de Nou Barris del dia 6 de maig 2014


El dia 6 de maig teníem Plenari del Consell de Districte de Nou Barris on el Grup Municipal d'ICV-EUiA presentàrem diverses propostes. Aquests han estat els resultats de la nostra activitat:

1.-  Sancionem les cases sense gent dels bancs.


Barcelona ha aprovat la moció de la PAH que sancionarà els immobles desocupats i des d’ICV-EUiA a Nou Barris proposàvem un programa d’inspecció dels pisos desocupats de les entitats financeres i altres grans empreses i que s’informi periòdicament de les actuacions iniciades.

Aprovada, malgrat les abstencions de PP i CiU.

2.- Torre Baró també és Barcelona.

Al Ple de Nou Barris ICV-EUiA volíem resoldre els problemes del bloc i el carrer Martorelles, al barri de Torre Baró: desperfectes de construcció, trasllat del transformador, reparar el carrer Palau-i-Solità, instal·lar murs de contenció i de seguretat... però el govern municipal de CiU ho ha rebutjat.
Malauradament, per a Trias i CiU sembla que Torre Baró i Nou Barris no siguem Barcelona i que la ciutat s’acabi a passeig de Gràcia amb Diagonal on van a parar els diners de la ciutadania en benefici dels hotels i comerços de luxe.

3.- Per una Escola Tomàs Moro en condicions!

També presentàvem un Prec perquè es facin les obres pendents a l’Escola Tomàs Moro al barri de Canyelles: construcció del gimnàs i de la rampa accessible, canvi de baranes, remodelació lavabos i vestidors, patis i pista esportiva... El Districte ha acceptat instar al Consorci d’Educació de Barcelona. 
D'altra banda, l'equip de govern municipal presentava, entre d’altres temes:
- La proposta d'atorgament de les Medalles d'Honor de la Ciutat 2014 de Nou Barris: aprovada.
Finalment, ICV-EUiA donà suport a les proposicions per resoldre els problemes d’accessibilitat a l’andana de l’estació de metro de Virrei Amat (Recordeu la nostra denúncia de fa un any http://coalicioicveuianoubarris.blogspot.com.es/2013/05/per-ciu-laccessibilitat-al-metro-de.html) i perquè es faci el planejament urbanístic i d’execució del Casal de Gent Gran de la Guineueta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario