18 may 2014

El 23 i el 25 de maig omplim la plaça Major de Nou Barris i les urnes de Drets i Dignitat




Als amics i amigues de Nou Barris

ICV-EUiA Nou Barris acollirà al nostre Districte l’Acte de Cloenda de la campanya electoral de les europees 2014. Ho fem des de l’aposta de Nou Barris per la coalició i el compromís d’ICV-EUiA per Nou Barris, un districte de gent treballadora, que pateix, lluita i construeix alternatives. 

Som conscients que aquesta campanya és, per voluntat dels partits del règim i dels poders a l’ombra, de baixa intensitat, freda i sense la societat mobilitzada per capgirar les retallades de la Troika a la democràcia, els drets i les llibertats. 

Per trencar amb la resignació i el desànim, cal il·lusió, esperança, convenciment i compromís. La gent treballadora i les classes populars de Nou Barris necessitem alternatives a Europa i, el 25 de maig, és un dia de lluita pels drets i la dignitat que tots i totes defensem. I cal participació per a enfortir les mobilitzacions i l’organització social, que planta cara a la crisi-estafa i l’austericidi. De les lluites realitzades fins ara i de les que construirem després. 

Encara pots fer moltes coses: distribuir els materials de campanya al teu entorn, difondre a les xarxes socials l’activitat de l’Ernest Urtasun, Núria Lozano i ICV-EUiA, parlar o escriure a les teves amistats... i participar el dia 23 a les 19 hores a l’Acte Final de Campanya a la Plaça Major de Nou Barris (Seu de Districte), on esperem la teva presència i la de les teves amistats. 

El dia 23 de maig, cal omplir la Plaça Major de Nou Barris !!!

El dia 25 de maig cal omplir les urnes de Drets i Dignitat !!!

Salutacions,



http://www.nurialozano.cat/


http://www.ernesturtasun.cat/programa-electoral-2014/



PROGRAMA ELECTORAL SENCER




10 PRIORITATS PROGRAMÀTIQUES

No hay comentarios:

Publicar un comentario