3 may 2014

Propostes d'ICV-EUiA al Plenari del Districte de Nou Barris de 6 de maig



Els dies 5 i 6 de maig tenim Audiència i Plenari a Nou Barris a les 19 h (Seu del Districte, plaça Major de Nou Barris s/n). Des d’el Grup Municipal d'ICV-EUiA presentem al Ple del Districte de Nou Barris:


1.-  Sancionem les cases sense gent dels bancs.


Barcelona ha aprovat la moció de la PAH que sancionarà els immobles desocupats de les entitats financeres i altres grans empreses. Amb la proposició que ICV-EUiA presenta volem:

- Un Programa d’execució de l’acord per a Nou Barris.

- Que el govern ho presenti al proper Ple.

- Que s’informi periòdicament de les actuacions acordades.

- Trametre l’acord del Ple a les associacions.

http://coalicioicveuianoubarris.blogspot.com.es/2014/04/proposicio-dicv-euia-al-consell-de.html

2.- Torre Baró també és Barcelona.

Al Ple de Nou Barris ICV-EUiA vol resoldre els problemes del bloc i el carrer Martorelles, al barri de Torre Baró: desperfectes de construcció, trasllat del transformador, reparar el carrer Palau-i-Solità, instal·lar murs de contenció i de seguretat...


3.- Per una Escola Tomàs Moro en condicions!

També presentem un Prec al Plenari de Nou Barris perquè es facin les obres pendents a l’Escola Tomàs Moro: construcció del gimnàs i de la rampa accessible, canvi de baranes, remodelació lavabos i vestidors, patis i pista esportiva...


4.- Seguiment de la proposició d'ICV-EUiA: drets de les persones llogateres pisos socials.


Al Plenari de Nou Barris del 6 de maig fem el Seguiment de l’execució de l’acord del Ple de Nou Barris, aprovat per unanimitat el 12 de març 2014, a proposta d’ ICV-EUiA:

Controlar i garantir el compliment de les condicions del Plec de licitació i les pròpies d’habitatges de protecció oficial als pisos de lloguer per a joves de l’Avinguda Rio de Janeiro i el carrer Urrutia, vetllant per que en cap cas es puguin aplicar clàusules contractuals abusives, ni repercussions indegudes de despeses als llogaters (tant a les renovacions contractuals com a nous contractes); aplicant en cas de detectar-se irregularitats les mesures legals corresponents.




No hay comentarios:

Publicar un comentario