9 mar 2014

Resum de l'activitat d'ICV-EUiA al Plenari del Districte de Nou Barris de 12 de març




Els dies 10 i 12 de març tenim Audiència i Plenari a Nou Barris a les 19 h (Seu del Districte, plaça Major de Nou Barris s/n). El Grup Municipal d'ICV-EUiA presenta al Ple del Districte de Nou Barris:

- Lloguer social dels pisos per a joves de l’Avinguda Rio de Janeiro i el carrer Urrutia.

- Obertura immediata de la unitat/consulta de control d'al·lèrgies a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

- Sortida d’emergència accessible a l’Escola Antaviana.

- Seguiment de la proposició d'ICV-EUiA: Sí es pot! Cap desnonament a Nou Barris.

També es van presentar diverses Declaracions Institucionals, que requereixen una majoria qualificada de 2/3 per ser aprovades pel Plenari del Consell de Districte de Nou Barris, però l’oposició de CiU i PP impossibilitaren fer-ho:

- Retirada de l’avantprojecte de protecció dels drets del concebut i de la dona embarassada i exigència el manteniment de la llei de Salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs. Aquesta Declaració Institucional havia estat proposada per Nou Barris Cabrejada Diu Prou!

- Defensa del dret efectiu als subministraments bàsics d'energia i aigua potable, tot evitant que les empreses subministradores interrompin el subministrament en el cas d’uns ingressos per càpita a la unitat familiar inferiors al salari mínim interprofessional i amb l’informe pertinent de Serveis Socials.

- Sanció dels immobles permanentment desocupats propietat d'entitats financeres i altres grans empreses. Aquesta Declaració Institucional havia estat impulsada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

- Commemoració de l'any de l'exili republicà català i espanyol amb motiu del 75è aniversari de la fugida de la repressió franquista de centenars de milers de persones.


No hay comentarios:

Publicar un comentario