3 jun 2013

CiU torna a decepcionar al veïnat de Nou Barris amb la complicitat del PP

Els vots de CiU i PP al Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona rebutjen les mesures presentades per ICV-EUiA, el divendres 31 de maig, per a solucionar els durs problemes de la ciutadania a Nou Barris i la insensiblitat d'un govern que els gira l’esquena.

Nou Barris pateix de forma extrema l’impacte de la crisi-estafa, amb taxes d’atur i índex de desnonaments que superen els de qualsevol altre districte de la ciutat. Davant d’aquesta situació, ICV-EUiA ha proposat donar compliment al desplegament del Pla d’Equipaments, prioritzant una inversió de 63 milions en 18 equipaments socials, així com un pla de xoc per combatre l’atur al districte, l’impuls de polítiques urgents d’habitatge social, el foment de l’acció comunitària i la recuperació de serveis retallats com els busos de barri o les urgències al CAP de la Guineueta, entre d’altres.

Però les dues cares de la dreta, CiU i PP, tanquen les portes de nou a la ciutadania de Nou Barris en el mateix Plenari que el govern regala 25 milions a Artur Mas per la fallida de Spanair.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario