6 mar 2013

Els desnonats esperen resposta del Districte de Nou Barris. El 12-M insistim amb el dret a l’habitatge.

Els desnonats esperen resposta del Districte de Nou Barris. El 12-M insistim amb el dret a l’habitatge i en que l’Ajuntament exigeixi el compromís de les obres socials de les caixes.
 
Seguiment de la proposició d'ICV-EUiA de 29 de novembre de 2011 per tal que les Obres Socials de les Caixes proporcionin habitatge a les famílies desnonades i creïn un Parc d'Habitatge Social de Lloguer: 
 
  1. Contribueixin al suport real i efectiu al dret constitucional a l’habitatge.
  2.  
  3. Siguin agents actius en la solució del problema de l’habitatge.
  4.  
  5. Contribueixin amb recursos, i ho facin amb caire d’urgència, a proporcionar habitatge alternatiu a famílies que per raons socials, com ara la pèrdua de lloc de treball, entren en RISC SOCIAL DE DESNONAMENT I DE PERDUA D’UN HABITATGE O VIURE, avaluat, verificat i certificat pels serveis socials, per no poder fer front al pagament d’una hipoteca o lloguer.
  6.  
  7. Contribueixin a generar parc d’habitatge social de lloguer, a un import no superior a un percentatge raonable de la renda familiar disponible, que permeti viure dignament.
  8.  
  9. Col·laborin amb les administracions publiques i les cooperatives socials d’habitatge en generar més parc públic i social d’habitatge de lloguer, a un import no superior a un percentatge raonable de la renda familiar disponible, que permeti viure dignament.
Text complert a:

No hay comentarios:

Publicar un comentario