4 jul 2012

Noticies i informació de Nou Barris juny 2012.

- Descontentament dels veïns i veïnes de Nou Barris per la manca de negociació i els canvis d’ús d’espais o gestió d’equipaments realitzats per l’equip de Govern de CiU. Aquest darrer mes s’han succeït les assemblees de les Associacions de Veïns i entitats de la Prosperitat (per la construcció de pisos a l’illa d’equipaments de Valldaura i el futur del poliesportiu), Porta (demanen fer el Casal de Joves als locals de plaça Sóller i s’oposen al canvi de gestió del camp de fútbol de l’Alzamora), Ciutat Meridiana (pel gran nombre de desnonaments que patim)...

- Més indignat és la multa de fins a 30.000 euros a les AVV de Guineueta i Canyelles per defensar el dret de tots a l’assistència d’urgència a la nit i els caps de setmana. Malgrat això mantenen les mobilitzacions tots els dilluns i divendres a les 19 h al CAP Guineueta.


- Continuen les retallades en educació a Nou Barris amb el tancament de la P-3 a l’escola s Josep Oriol de la Trinitat Nova i de 1er d’ESO a l’Institut Pablo Ruíz Picaso. El veïnat i les entitats han començat a recollir signatures:

 - Associacions de Pares i Mares i educadors de Nou Barris s’han mobilitzat el 23 de maig, el 9 i el 19 de juny en defensa de l'Educació Pública i contra les retallades en l'ensenyament als nostres barris.

- Veïns i veïnes de Nou Barris, sant Andreu, Horta-Guinardó i treballadors/es encerclen amb una cadena humana d'Hospital de la Vall d'Hebrón en defensa de la Sanitat i els hospitals Públics el passat 30 de juny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario