18 abr 2012

Noticies breus de Nou Barris al març 2012.

- Els veïns, les veïnes i el Comitè Unitari de Nou Barris amb la Vaga General del 29 M omplen els carrers, aconseguint que la mobilització pacífica de la majoria contra la reforma laboral i les retallades sigui un èxit als nostres barris i a la manifestació dels sindicats a Barcelona.

- Els veïns i veïnes de Nou Barris s’han mobilitzat durant molts mesos contra el tancament de les urgències al CAP Guineueta. Al mes de març s’ha aconseguit una primera victòria: ICV-EUiA, juntament amb la resta de l'oposició a l'Ajuntament de Barcelona, hem obligat a CiU a reobrir les urgències nocturnes i de cap de setmana al CAP Guineueta. Però no deixarem de manifestar-nos fins a aconseguir la seva reobertura real.

- També han començat mobilitzacions dels afectats per les participacions preferents i deute subordinat a Nou Barris que continuen al mes d'abril.
- Ciutadans i 30 entitats de Nou Barris participen al projecte de les cinc Portes de Collserola (Canyelles, Guineueta, Trinitat, Torre Baró i Ciutat Meridiana).

No hay comentarios:

Publicar un comentario