22 abr 2012

ICV-EUiA vol uns Plans d'Actuació Municipal i pel Districte de Nou Barris alternatius, d'esquerres i participatius.

ICV-EUiA presenta un Pla d'Actuació Municipal (PAM) alternatiu, mitjançant el document "Hi ha alternativa. El PAM del 99%", amb les seves 182 propostes sectorials i territorials per a Barcelona, i el debatrem en reunions amb les grans plataformes que vertebren el teixit associatiu de la ciutat, com la Taula del Tercer Sector, la Taula Ambiental, el Consell de la Joventut, la USCOB o la FAVB.
 
També des d'ICV-EUiA a Nou Barris volem recollir les vostres aportacions al Pla d'Actuació pel Districte (PAD) i fer una proposta alternativa, d'esquerres i participativa mitjançant aportacions al nostre "Document Base de PAD altenatiu" que trobareu a:
 
al que podeu fer esmenes i afegits,  quedar amb nosaltres per presentar-les o escriure'ns a:

El document "Hi ha alternativa. El PAM del 99%" contempla els grans desacords que hem tingut en deu mesos de govern de dretes i demostra que es pot construir Barcelona d’una altra manera. Entre les propostes destaquen les mesures per superar la crisi a través de l’economia verda i l’ocupació de qualitat, mentre CiU ens ofereix la recepta d’Eurovegas, els iots de luxe i la reforma laboral. ICV-EUiA proposa també incrementar fins els 200 milions la despesa en polítiques d’inclusió, i la construcció de noves escoles bressol públiques (a l’anterior mandat en vam fer 40). En matèria de mobilitat destaquen les mesures per treure espai als cotxes per destinar-lo a les persones i les bicicletes, apostant per la pacificació de Via Laietana i Meridiana, i per l’extensió a l’Eixample de les "superilles". Apostem per una Barcelona convivencial i oberta, amb garantia de drets i llibertat, derogant l’ordenança de civisme. En matèria de cooperació, el document proposa augmentar els fons fins el 0,7% del pressupost.

Per contra, CiU presenta com a proposta de PAM un conjunt de vaguetats molt pobre que expressa la seva manca de model per a la ciutat de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario