1 jul 2011

VAGA INDEFINIDA EN EL EL SEVEI D'AUTOBÚS DE NOU BARRIS (80, 81, 82,83)

A las queixes dels veïns per la bruticia dels vehícles i el possible manteniment mecànic deficient dels autobusos gestinats per l'empresa Sagalés (80, 81, 82, 83), s'afegeix els problemes que tenen els treballadors de l'empresa per  garantir una millora dels temps de recorregut de les línies i el gaudiment dels descansos necessàris (esmorzar i anar al lavabo).
L'empresa Sagalés es nega a dialogar i ha acomiadat a 3 treballadors, agreujant el conflicte, que s'han vist obligats a convocar una vaga indefinida.
Malgrat els efectes sobre els veïns i les comunicacions amb alguns barris, hem de dir que els treballadors s'han vist abocats a aquesta situació i mereixen (i necessiten) tot el recolzament dels ciutadans de Nou Barris.

FINALMENT LA VAGA HA ESTAT DESCONVOCADA, AL HAVER ARRIBAT ELS CONDUCTORS A UN ACORD AMB L'EMPRESA I HAVER READMÉS AQUESTA ALS TREBALLADORS ACOMIDATS.

Malgrat la fi del conflicte laboral, encara resta solucionar els problemes detectats pels veïns relacionats amb la neteja, el mantenimient i la garantia de servei als barris de Vallbona, Roquetes i Torre Baró.

ICV-EUiA de Nou Barris continuarà treballant sobre aquests temes i esperem que els ciutadans ens facin arribar qualsevol incidència relacionada amb aquestes línies o altres mitjans de transport públic dels nostres barris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario