19 jul 2011

A NOU BARRIS S'ESCAMPEN LES PROTESTES CONTRA LES RETALLADES DE CIU.

El passat dia 15 de juliol van confluir davant el CAP Guineueta un acte en defensa de la Sanitat Pública amb la manifestació dels veïns de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona contra el tancament de les urgències al CAP Ciutat Meridiana. Tanmateix, el dia 18 es tornà a fer una concentració davant el Centre d'Atenció Primaria de Ciutat Meridiana per mostrar l'oposició dels veïns dels barris afectats.



Els ciutadans, les Associacions de Veïns i  les entitats de Nou Barris no volem que es tanqui cap servei d'urgències ni patir les conseqüències de les retallades socials de CiU a la Sanitat Pública i per això intentarem constituir una plataforma de defensa de la salut pública a Nou Barris.

El Govern de CiU ja ha aplicat retallades als Centres d'Atenció Primaria de Nou Barris i als Hospitals de Barcelona reduint el personal i els serveis. Aquestes messures degraden l'atenció sanitària pública i fan augmentar les llistes d'espera, tot posant en perill la salut i les possibilitats de recuperació mèdica dels veïns i veines de Nou Barris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario