29 jul 2011

ICV-EUIA PREGUNTA AL CONSELLER SOBRE LES RETALLADES SANITÀRIES, INCLOENT EL CAP CIUTAT MERIDIANA.

La diputada d'ICV-EUiA,  Mercè Civit, trasllada a la Comissió de Salut del Parlament el descontentament ciutadà i dels col·lectius del sector i fa esment al tancament del servei continuat d'urgències nocturnes del CAP Ciutat Meridiana que dona servei a Ciutat Meridiana, Torre Baró, Vallbona i Can Cuiàs.

Mercè Civit, membre de la Comissió de Salut del Parlament, ha preguntat  al conseller Boi Ruiz sobre les retallades sanitàries que està duent a terme. D’aquesta manera, ICV-EUiA trasllada el descontentament ciutadà viscut els darrers mesos on centenars de mobilitzacions han afectat a pobles i ciutats de Catalunya pels tancaments i retallades en serveis als centres sanitaris.

La diputada d’esquerres s'ha referit al tancament del servei continuat de Ciutat Meridiana a Barcelona i ha preguntat sobre la vaga d’ambulàncies, fent públic el seu suport al col·lectiu de treballadors i al seu comitè d’empresa, representats també a la sala.

Així mateix, ha esmentat les protestes de Montcada i Reixac, Cornellà, l'Hospitalet o Igualada i ha preguntat al conseller per la situació del CAP d’Olesa de Montserrat (amb la incorporació de 668 pacients més procedents del grup MUTUAM i el tancament del servei d’urgències), i també pel tancament de les urgències a Ciutat Badia, i s'ha solidaritzat amb els veïns i veïnes de la població vallesana que han assistit a la reunió de la Comissió de Salut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario