16 mar 2011

DIGUEM PROU! EN DEFENSA DE LA DEMOCRÀCIA. CONTRA EL RACISME I LA XENOFÒBIA.


El proper 19 de març tindrà lloc un acte antiracista, sota el lema "DIGUEM PROU: en defensa de la democràcia, en contra del racisme i la xenofòbia", per mostrar la preocupació ciutadana vers l’increment del racisme a la societat; que pot arribar a tenir unes conseqüències gravíssimes pel que fa a la retallada de drets i llibertats, i molt especialment, com a atac als drets humans i al mateix sistema democràtic.

Us convidem a que us uniu a la trobada cívica en favor de la convivència i la cohesió social. És important que la societat civil, les organitzacions socials i els representants institucionals treballem plegats en la construcció d’una societat justa i inclusiva.

Les activitats començaran a partir de les 16.30 a l’Arc de Triomf de Barcelona,  amb actuacions infantils . A les 18h s’iniciarà l’acte central, amb actuacions musicals i la participació de personalitats del món de la cultura, l’espectacle i acadèmic, així com representants de les principals entitats i moviments socials de Catalunya.


Diguem Prou! és una iniciativa de SOS Racisme-Catalunya, que compta amb el suport de les entitats que co-convoquen, i també de les entitats de base i persones que s’hi han adherit.

Les entitats co-convocants són: Amical de Mathausen i altres camps, Associació de Treballadors Paquistanesos, Comissions Obreres de Catalunya (CCOO), Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Confederació General del Treball de Catalunya (CGT), Consell de Joventut de Barcelona (CJB), Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC), Coordinadora d’Associacions Senegaleses, Dones Musulmanes de Catalunya, Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC), Federació d’Associacions Latinoamericanes (FEDELATINA), Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Fundació La Roda, Fundació Tot Raval, Minyons, Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC), Escoltes i Guies de Catalunya, Moviment Laic i Progressista (MLP), Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT), Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).

No hay comentarios:

Publicar un comentario