25 mar 2011

CIU i PP NO VOLEN UN BARRI DIGNE A VALLBONA.


Fa uns mesos celebràvem el projecte per transformar Vallbona en el primer barri sostenible de Barcelona, es a dir, planificar el creixement del barri per tal de que aquest tingui, des d’el primer moment, els equipaments, transport públic i vivendes ecològiques.

Els veïns i la majoria del partits polítics volem fer de Vallbona un barri digne pels seus habitants.

Però CiU ja ha mostrat el seu rebuig a la construcció de l’ecobarri de Vallbona i el PP s’ha abstingut. Les excuses que posen no ens serveixen i pensem que el que volem es fer les coses “com s’han fet sempre a Nou Barris”: malament.

Des d’els anys 60 fins ara, la construcció dels barris del nostre districte s’ha fet des de la improvisació i en benefici dels especuladors. Els serveis i equipaments públics els hem hagut de guanyar amb les lluites veïnals, alhora que hem patit un preu abusiu de l’habitatge sense cap contraprestació d’aïllament tèrmic, ascensor o autogeneració d’energies renovables.

Nou Barris i Vallbona no han de tolerar que es repeteixin els mateixos errors. El govern municipal de CiU i PP seria un retorn a un passat de vivendes de baixa qualitat i sense serveis pels treballadors que viuen a Vallbona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario