21 nov 2010

SOPAR DE CAMPANYA A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT 2010 DE LA COALICIÓ ICV-EUIA NOU BARRIS.



El passat divendres 19 de novembre les agrupacions d’ICV i EUiA de Nou Barris vam fer un sopar de Campanya al Centre Cívic Zona Nord (Ciutat Meridiana).


Ens acompanyaren les candidates al Parlament de Catalunya Isabel Ribas, Merçe Claramunt i Montserrat Solà, i en Ricard Gomà, el nostre candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona.

Després d’un bon sopar, tots quatre ens van adreçar unes paraules, recordant-nos que en el passat dels barris del nostre districte, ningú ens havia regalat res i que s’havien millorat amb l’esforç i les lluites de molts companys del PSUC i els moviments veïnals.

També van parlar del present, on gràcies a les polítiques del Govern d’Esquerres a Catalunya i a Barcelona, els ciutadans hem vist millorar la Sanitat i l’Educació Pública (més centres mèdics, educatius, socials, amb més personal especialitzat...), la vivenda (més habitatges protegits, instal•lació d’ascensors, rehabilitació...), noves cultures de l’aigua (estalvi i desalinitzadores enfront ineficients transvasaments) i de la mobilitat (més transport públic per a tothom)...

Finalment, que el futur no es pot escriure des de el desànim dels ciutadans, dons això únicament suposarà  governs de dretes (CiU i/o PP) o que facin polítiques de dretes (PSOE-PSC): privatització de la sanitat i l’ensenyament, reducció d’impostos pels poderosos que retallaran les polítiques socials, especulació, grans infraestructures innecessàries pels catalans i agressió al medi ambient...

El futur no està escrit. És verd esperança amb solucions d'esquerres,  i la Coalició ICV-EUiA aposta per la fer polítiques amb valors d’esquerres i ecologistes, amb honestedat i coherència, per a tots ciutadans de Catalunya.









No hay comentarios:

Publicar un comentario