11 nov 2010

JORDI MIRALLES VISITA LA BIBLIOTECA DE LA ZONA NORD.

El dimarts 9 de novembreen Jordi Miralles, coordinador general d’EUiA i candidat d’ICV-EUiA a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, ha  recorregut  l'exposició "1975-2000 25 anys d'història a través del cartellisme polític", per, a continuació,  visitar la Biblioteca Zona Nord (Nous Barris).
 
En una visita guiada per Magnòlia Fuentes, directora de la Biblioteca, en Jordi Miralles,  acompanyat per Isabel Ribas (Coordinadora d'EUiA de Barcelona i Delegada de Salut de l' Ajuntament de Barcelona) i Mónica Palet (consellera al Consell de Districte de Nou Barris d'ICV-EUiA), juntament amb  delegacions d'EUiA (Pere Fernàmdez, Juan Garcia, Paco Villarrasa) i d' ICV (Robert Ruíz, Josep Lledó, Josep Maria Folch i Arelis), han visitat els dos pisos de la nova biblioteca (oberta ara fa 1 any) i els seus diferents espais (Informació i préstec - Diaris i revistes -Àrea infantil - Cinema, música i arts – Biblioteca - Còmic - Internet - Barcelona i el teu barri - Espai polivalente - Espai multimèdia - Espai de suport - Serveis tècnics i direcció).
 
Jordi Miralles, Isabel Ribas, Mònica Palet  i Pere Fernàndez s’han mostrat interessats per diferents aspectes del funcionament de la biblioteca (horaris, caracterització d’usuaris-usuàries, aprovisionament de materials...).
 
Jordi Miralles s’ha compromés a fer arrivar a la Biblioteca Zona Nord, dos exemplars del seu llibre "Fent camí per l'esquerra. Crònica d’uns temps intensos (2002-2010)"‏ i a cuadrar agenda amb la biblioteca per a la presentación del llibre, en el marc del programa de participació d’escriptors/es a la biblioteca

No hay comentarios:

Publicar un comentario