1 mar 2015

Propostes d'ICV-EUiA al Plenari del Consell de Districte de Nou Barris del 5 de març 2015

El dia 5 de març es fan dos Plenaris de Nou Barris a la Seu del Districte (plaça Major de Nou Barris s/n):

- A les 18 hores Plenari Extraordinari dedicat a la pobresa. La plataforma 9barris Cabrejada ho veu insuficient: l'hora de la convocatòria, el temps que es dedicarà i la metodologia emprada (que no els ha permès participar en la preparació) impossibiliten un debat seriós.

- Des de les 19:30 hores Plenari ordinari. ICV-EUiA presenta les següents propostes:

1.- Porta és el que importa: volem més equipaments i menys pisos.

El Pla Especial de Reforma Integral de Porta, aprovat al 1997, ha quedat obsolet. L’Associació Veïnal de Porta i la ciutadania no volen més pisos al barri i exigeixen la revisió immediata, amb participació del veïnat, del PERI de Porta. ICV-EUiA ho proposarà al proper Plenari.


2.- A Nou Barris la lluita contra el càncer es guanya amb la detecció precoç.

La disminució de la mortalitat dels càncers de colon i recte és un dels objectius del Pla de Salut de Catalunya 2011-2015 però, a Nou Barris, encara no es segueix el protocol de detecció precoç.

ICV-EUiA exigirà al govern de Nou Barris que es comenci a aplicar el protocol, s’informi a la població perquè reconegui els símptomes i actuï als col•lectius amb antecedents familiars.


3.- No al tancament de l’Escola sant Josep Oriol.

Volem que el govern del districte de Nou Barris insti al Consorci d’Educació perquè no tanqui l’Escola sant Josep Oriol (prevista pel curs 2016-2017) i que asseguri la continuïtat del seu projecte educatiu al barri de Trinitat Nova.



No hay comentarios:

Publicar un comentario