2 mar 2015

Perquè 1'30 h no són suficients, i les altres raons necessàries, per a dignificar el debat de la pobresa a Nou Barris


El govern municipal de CiU ha convocat un Ple Extraordinari sobre la pobresa sense possibilitar la participació, ni en la preparació ni a la definició dels continguts, de les entitats de Nou Barris que l'havien proposat, són les veritables coneixedores de la realitat i han treballat un seguit de mesures necessaries per a resoldre la situació d'urgència social que es viu al Districte.

ICV-EUiA Nou Barris:

1. Ha exigit al govern de CiU Nou Barris que:

- Desconvoqui el Ple Extraordinàri sobre la pobresa, previst pel dijous 5 de març .

- Cerqui una nova data i atorgui la durada, al Ple Extraordinàri, que requereix la situació de cruesa social de Nou Barris.

- Cerqui un acord entre els Grups Municipals i la Plataforma Nou Barris Cabrejada, proposant del Ple extraordinàri, per abordar format del Plenari: durada, desenvolupament de la sessió, informació prèvia de la diagnosi i de les mesures de govern, mecanismes d’avaluació, seguiment i control.
 
2. Com aclariment, hem de dir que la Junta de Portaveus fixa les dates de Plens ordinàris i extraordinàris en funció de l’agenda que proporciona el Govern. La Regidora executiva Irma Rognoni es va negar a fer el Ple sobre la pobresa a una altra data, al•legant problemes d’agenda, i obligà a seguir el format que volia el govern de CiU. O això o no es convocava el Ple Extraordinari reclamat per les associacions de Nou Barris.

3. Volem recordar que la propera finalització del mandat municipal de CiU, que ha demostrat la seva manca de voluntat de solucionar aquest i altres problemes del nostre veïnat, malauradament suposarà que el Ple Extraordinàri
no tindrà cap resultat pràctic.  

Com a persones compromeses amb Barcelona en Comú, traslladarem la proposta d’un paquet de mesures de govern al Programa de BCN en Comú.


#NouBarris #9Barris #Noéspobresaésinjustícia #BCNenComú #BarcelonaenComú

No hay comentarios:

Publicar un comentario