28 jun 2014

Propostes d’ICV-EUiA al Plenari del Districte de Nou Barris de dia 9 de juliol



Els dies 8 i 9 de juliol tenim Audiència i Plenari a Nou Barris a les 19 h (Seu del Districte, plaça Major de Nou Barris s/n). El Grup Municipal d'ICV-EUiA presenta al Ple del Districte de Nou Barris:

1.-  Rescat del Bus de Barri a la Zona Nord. El veïnat de la Zona Nord i els treballadors de Sagalés (empresa privada concessionària dels autobusos 80, 81, 82 i 83) pateixen la privatització dels serveis públics i les retallades dels drets laborals: acomiadaments, vehicles antiquats o amb problemes de manteniment, deficiència a la qualitat del servei...

ICV-EUiA presenta una proposició perquè TMB rescati la gestió del servei dels busos de barri de la Zona Nord de Nou Barris (80, 81, 82 i 83).


2.- Fem sortir a concurs públic la gestió del Casal de Verdum i del Camp de Futbol de Porta. ICV-EUiA presenta un Prec perquè es faci la convocatòria pública per la gestió dels equipaments del Casal de Barri de Verdum i del Camp de Futbol Municipal de Porta, d’acord als criteris de gestió cívica i a les clàusules socials.


3.- A Nou Barris manquen àrees d'esbarjo per a gossos. Tot i que el Parc Central es va construir seguint un procés de participació ciutadana, actualment la zona habilitada per esbarjo dels gossos no reuneix condicions per a les seves necessitats. A ICV-EUiA volem que es:
 
- Planifiqui i reconstrueixi una zona d’esbarjo per a gossos al Parc Central.

- Faci una diagnosi dels espais per a gossos existents a Nou Barris i un projecte per a la seva millora.

- Garanteixi un procés participatiu.


4.- Sancionem les cases sense gent dels bancs. Al Plenari de Nou Barris fem el seguiment de l’acord, aprovat el 6 de maig 2014 al Ple de Nou Barris, per tal de que el nostre Districte tingui un programa específic per a fer un seguiment de la sanció dels immobles desocupats de les entitats financeres i altres grans empreses.



No hay comentarios:

Publicar un comentario