24 jun 2014

El 9 de juliol reprenem la nostra proposta de fer un seguiment de la sanció als pisos buits dels bancs i altres grans empreses a Nou Barris



Barcelona aprovà la moció de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca que sancionarà els immobles desocupats propietat d'entitats financeres i altres grans empreses i, des d'ICV-EUiA, presentàrem aquesta Proposició que va ser aprovada al Consell de Districte de Nou Barris del dimarts 6 de maig:

Execució en l'àmbit de Nou Barris d'aquest acord del Plenari del Consell Municipal de l' Ajuntament de Barcelona, amb l'objectiu de garantir el dret a l'habitatge de la ciutadania de Nou Barris i fer front a l'emergència habitacional.
 
Plasmant aquesta concreció, en:

- L’elaboració i aprovació un Programa de Nou Barris d’execució de l’acord de ciutat (inspecció, instrucció dels procediments administratius corresponents, imposició de les multes coercitives que se’n derivin i encetament dels procediments sancionadors que corresponguin), que serà presentat al proper Ple del Consell de Districte de Nou Barris.
 
- A informar periòdicament de les actuacions acordades i trametre aquesta proposició, i, en cas de ser aprovada, el corresponent Acord del Ple del Consell de Districte de Nou Barris, a les associacions veïnals de Nou Barris, a l’associació 500x20, a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Barcelona, al Consell de l’Habitatge Social de Barcelona, a la Comissió Mixta sobre Desnonaments i a tots els Grups Municipals. 

- Informar detalladament, i periòdicament (de forma mínima cada dos mesos), de la implementació de les actuacions, acordades en aquesta proposició d'acord, als Grups Municipals del Consell de Districte de Nou Barris i al Grup de Treball de l' Habitatge de Nou Barris.

Al Ple de dimecres 9 de juliol farem el seguimen de l'estat d'execució de la proposició. Recordeu que el Plenari de Nou Barris comença a les 19 h a la Seu del Districte, plaça Major de Nou Barris s/n.

Notícies relacionades: 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario