10 oct 2013

Exigim un espai a Ciutat Meridiana pel Banc d’Aliments Solidari. Plenari de Nou Barris del 15 d'octubre

 El veïnat, AVV i entitats de Ciutat Meridiana, Nou Barris i Barcelona van crear una xarxa d'ajut mutu o banc d’aliments i roba "d’emergència" per a cobrir les necessitats de les famílies mentre tramiten les ajudes dels Serveis Socials o siguin excloses d’aquestes.


Al Districte de Nou Barris CiU decidí, de forma unilateral, centralitzar els bancs existents a Porta i, davant I'increment de la demanda d'ajuda i les limitacions d'espai existent, la xarxa d'ajut mutu va reclamar un espai adequat i digne pel repartiment dels aliments a Ciutat Meridiana. El govern de CiU no ha estat capaç de trobar-lo i es veïnat es va veure obligat per les circumstàncies a ocupar temporalment l’Ateneu de Fabricació.



El Grup Municipal d'ICV-EUiA presenta un Prec al Govern del Districte de Nou Barris perquè trobi un espai digne pel Banc d'Aliments Solidari de Ciutat Meridiana o permeti la permanència i adeqüi el que fan servir actualment.

Podeu llegir el document amb el text de la proposta a: http://www.iniciativa.cat/noubarris/documents/5942

Els dies 14 i 15 d'octubre hi ha Audiència i Ple de Nou Barris a les 19 h (Seu del Districte, plaça Major de Nou Barris s/n).


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario