2 ene 2012

Per una sortida socialment justa i ecològica a la crisi! Debat el 13 gener 2012


Per una sortida socialment justa i ecològica a la crisi!

Des del grup municipal d’ICV-EUiA volem continuar els “Diàlegs amb Barcelona” que vam endegar fa temps, i que van ser clau per concretar participativament el nostre programa electoral. Tenim la voluntat de continuar debatent tots aquells temes que seran importants, i volem fer-ho amb el teixit social, amb persones i col.lectius arrelats als barris de Barcelona.

El proper 13 de gener us proposem reflexionar sobre l’economia verda i solidària com a model econòmic que ens ha de permetre sortir d’aquesta crisi d’una manera ben diferent a com hi hem arribat. Us convidem doncs a la jornada “Per una sortida socialment justa i ecològica de la crisi. Experiències i aportacions del model cooperatiu”.

A partir de dues taules, una de reflexió i una altra de pràctiques, on hem convidat persones responsables de 3 cooperatives (l’Apòstrof, l’Arç, i l’Olivera) volem debatre el potencial d’aquestes experiències com a plataforma alternativa per avançar cap a una sortida justa i ecològica a la crisi.

Esperem que hi assistiu, que totes i tots plegats aprenguem i gaudim amb el debat, i que ens permeti anar construint una Barcelona cada vegada més nostra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario