21 nov 2011

Gràcies a les 7.156 persones de Nou Barris que heu confiat en ICV-EUiA.

Gràcies a les 7.156 persones de Nou Barris que heu confiat en ICV-EUiA a les eleccions generals d'aquest diumenge. A Nou Barris, no només consolidem els vots aconseguits a les eleccions municipals, sinó que ens reforcem a l’alça amb 1.670 vots més. A Catalunya, hem aconseguit el millor percentatge de vots mai assolit per la coalició ICV-EUiA, fet que ens ha donat 3 escons al Congrés dels Diputats i 1 senador.

Davant la victòria de la dreta, tant a Catalunya com a Espanya, ICV-EUiA assumint el compromís de treballar per a construir un projecte d'esquerres alternatiu que planti cara a la dreta. CiU ha comés un “frau democràtic en tota regla”. Abans de les eleccions parlava de la “bandera”, de pacte fiscal i de defensar el país, Dos dies després treuen les tisores, deixen per més endavant el pacte fiscal, exigeix “l’esforç perpetu dels sectors més vulnerables” i argumenten que el vot obtingut avala les retallades.

Seguirem plantant cara a les retallades dels serveis públics i no callarem davant els qui ens volen retallar drets!

Des d'ICV-EUiA continuarem treballant per tal de ser la referència dels 115.000 veïns i veïnes que van votar altres opcions o es van abstenir.

Si voleu els resultats de les eleccions generals 2011 a Nou Barris podeu visitar:


No hay comentarios:

Publicar un comentario