29 oct 2011

PREPARANT LES ELECCIONS GENERALS 2011 A NOU BARRIS

Com segurament ja saps, la campanya electoral està molt a prop i, en la mesura de les teves possibilitats, ens agradaria poder comptar amb la teva col•laboració.

Per això hem convocat una trobada d'amics i amigues de la coalició el dia 3 de novembre a les 19 h (volem que acabi a les 20,30 h) al local d'Iniciativa (carrer Badosa 5).

En el mateix, presentarem la candidatura encapçalada per Joan Coscubiela i les 30 prioritats del programa d'ICV-EUiA. També informarem del calendari d'actes previstos a Nou Barris durant aquesta campanya.

Totes les campanyes són importants, però donada la situació per la qual estem travessant, ara necessiten d'un major compromís social i polític.

Per això t'animem a que, de forma activa, participis amb nosaltres per aconseguir uns bons resultats.

Si per qualsevol motiu no pots venir, però estàs interessat en donar-nos un cop de mà a l'organització dels actes, la distribució d'informació o amb la teva presència a les taules com a interventor/apoderat, ens pots escriure a:

noubarris@iniciativa.cat                   noubarris@euia.cat

També pots donar un cop d'ull a aquest vídeo i al document amb les 30 prioritats i, si t'agrada, fer-lo circular entre els teus amics.

7 Accions per canviar-ho Tot

7 accions destacades del programa d'ICV-EUiA per a les eleccions al congrés i el senat del 20N de 2011.


30 prioritats programàtiques
Document de les 30 propostes programàtiques votades a la Convenció d'ICV-EUiA del 22 d'octubre de 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario