5 oct 2011

NOTICIES BREUS DE NOU BARRIS. OCTUBRE 2011.

- Onada de desnonaments a Nou Barris: el dia 28 de setembre es produeix un desnonament, qualificat de violent pels testimonis, al barri de Verdun. El mateix dia, l'Associació de Veïns de Roquetes atura el d’un llogater innocent i al corrent del pagament. Dos dies abans no es desocupaven els locals de 3VR a la ProperitatDiverses families de Ciutat Meridiana i Roquetes podenr patir desnonamentes aquests dies.

-  S’està enllestint la construcció de la nova Biblioteca de Torre Llobeta i un nou Casal de la Gent Gran, aprovats i construïts pel govern municipal d’esquerres, que s’afegeixen al Centre Socio-Sanitari, el Centre Esportiu i l’aparcament ja en funcionament.

- A Virrei Amat han començat les obres de construcció d’ascensors i escales mecàniques al metro, una reivindicació dels seus usuaris per facilitar l’accés de tots i, especialment, d’aquells que tenen problemes de mobilitat o van amb cotxets de nens.

- L’Associació de Veïns de Prosperitat, després d’aconseguir la paralització judicial de l’activitat de Telefònica al carrer Boada pels sorolls i fums, denuncia que aquesta ha reprès les emissions.
- A la Prosperitat s’enllesteix el nou parc al barri  (Via Favència amb carrer del Molí), l’edifici d'habitatges de protecció oficial i la residència de gent gran amb centre de dia, aprovats i construïts pel govern d’esquerres.

- La piscina municipal del Turó de la Peira ha reobert després de les reformes fetes aquest estiu per reforçar la coberta, millorar les sortides d’emergència i pintar alguns espais.

- Els ciutadans, les entitats, Acampada Nou Barris i els Indignats de Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona aconsegueixen un compromís verbal de que no es tancaran les urgències nocturnes al CAP de Ciutat Meridiana.

ICV anima a tothom a afegir-se a les protestes contra totes les retallades de CiU a la Sanitat i l’Ensenyament Públics, els Serveis Socials i els drets ciutadans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario