12 dic 2010

SOTERRAMENT DEL TRANSFORMADOR DE FECSA A LA PLAÇA ÀNGEL PESTANYA DE PROSPERITAT.

 
Amb la remodelació de la plaça, Imma Mayol, regidora d’ICV-EUiA i responsable de Medi Ambient, volgué assolir la reivindicació veïnal de Prosperitat de soterrar el transformador elèctric.


La crisi i la contenció de la despesa municipal no feien la tasca fàcil. N’hi ha rumors malintencionats i, segurament, electoralistes de que no es farà.


Des d’ICV-EUiA de Nou Barris anunciem que el transformador desapareixerà com l’Associació de Veïns de Prosperitat reclama.


Els regidors d’ICV-EUiA, responsables d’Acció Social i Medi Ambient, han respòs a les demandes dels veïns de Nou Barris augmentant i millorant els equipaments socials (Casals de la Gent Gran, Serveis Socials de Zona Nord, Porta i Prosperitat), els parcs i a les necessitats de les persones amb noves polítiques socials d’autonomia personal, atenció domiciliària, lluita contra la pobresa, inclusió social i sostenibilitat mediambiental.


Pot ser són altres els que no han fet els seus deures a Prosperitat: no tenim Poliesportiu al carrer Molí, ni Casal de Barri digne a la Telefònica, hem vist desnonar el Casal de Joves i l’Associació de Veïns...


ICV-EUiA si compleix els compromisos amb els que vivim a Nou Barris, fent polítiques d’esquerres i ecologistes per a les persones, alhora que ens oposem a privatitzacions de serveis públics (Serveis Funeraris) i esdeveniments aliens als interessos dels ciutadans (Olimpíades d’Hivern).


En el futur cal recordar tot això i recolzar a l’esquerra que veritablement respon a les necessitats del veïns. Cap partit de dreta farà res pels nostres barris i els que hi vivim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario