Loading...

1 may. 2015

BCN en Comú no fa pont: 3 de maig a les 12 hores xerrada amb el veïnat de Nou Barris
Diumenge 3 de maig a les 1 2 h a La Marquesina de Via Júlia ( Via Júlia, L4) vine a explicar-nos com vols transformar Nou Barris, com vols que sigui el teu barri. L'Ada Colau farà una visita pel barri amb els veïns i veïnes que vulguin acompanyar-la i després participarà en una xerrada per presentar el projecte de Barcelona En Comú juntament amb Gerardo Pisarello, número dos de la candidatura, i Janet Sanz, número cinc. Presentarà l'acte Carolina Recio, escollida a les primàries com a consellera per al Districte de Nou Barris. 

Per construir una Barcelona En Comú cal la implicació de cada barri, un per un, i especialment cal la implicació d'aquells barris que han estat menystinguts per les polítiques dels últims anys a Barcelona. Cal comptar amb totes les persones que ja estan organitzades als barris i que coneixen la seva realitat millor que ningú i també amb tothom que vulgui millorar el nostre entorn.

A més, després de l'acte, a les 13:30 al mateix lloc, no marxeu: gravarem l'últim pla de l'espot electoral i volem fer-ho amb tots vosaltres. 

Volem guanyar Nou Barris en comú , una Barcelona En Comú.

Comptem amb tu! 

Barcelona en Comú

No hay comentarios:

Publicar un comentario