7 dic 2014

Propostes d'ICV-EUiA al Plenari del Consell de Districte de Nou Barris del 10 de desembre 2014



Els dies 9 i 10 de desembre tenim Audiència i Plenari a Nou Barris a les 19 h (Seu del Districte, plaça Major de Nou Barris s/n). Des d’el Grup Municipal d'ICV-EUiA presentem al Ple del Districte de Nou Barris:

1.-  Defensem el comerç de barri: No a l’amplicació de l’Heron City.

Els nostres barris necessiten alternatives que creïn nous llocs de treball i no que CiU agreugi el problema destruint l’ocupació i el teixit comercial de Nou Barris.

ICV-EUiA proposa, al Plenari del Districte de Nou Barris, denegar l’ampliació de l’Heron City amb 6.000 m2 de nous comerços.


2.- Volem conèixer els riscos de la incineradora Lafarge.

L’AVV de Can s Joan (Montcada) ha denunciat la incineradora de Lafarge Cementos SAU per contaminació i posar en perill la salut de la ciutadania.
ICV-EUiA exigirà al govern de Nou Barris que actuï i comenci demanant un informe sobre l’impacte, per a Nou Barris i la nostra salut, de l’activitat d’incineració.


3.- Quina inversió té previst el Districte de Nou Barris pel Torrent del Bosc?

El Grup Municipal d'ICV-EUiA vol conèixer la inversió prevista pel Torrent del Bosc (Ciutat Meridiana), d’acord amb el conveni que l’Ajuntament de Barcelona va signar amb el de Montcada i Reixach a canvi de la cessió dels terrenys per a la construcció del Centre d'Acollida d'Animals de Barcelona (CAAB).



No hay comentarios:

Publicar un comentario