26 nov 2012

Gràcies a les 10.074 persones de Nou Barris que heu confiat en ICV-EUiA a les eleccions al Parlament de Catalunya del 25N.

Gràcies a les 10.074 persones de Nou Barris que heu confiat en ICV-EUiA a les eleccions al Parlament de Catalunya del 25N.
La ciutadania porta més de 2 anys de mobilitzacions contra els desnonaments, les retallades de les dretes i l’estafa que ells anomenen “crisi”. I aquest diumenge ha tornat a fer-lo amb un 10% més de participació i recolzant a ICV-EUiA amb un gran nombre de vots.
Però malgrat l’esforç, Catalunya continua tenint una majoria de dretes: CiU i PP sumen 69 escons, suficient per continuar privatitzant, retallant i degradant els Serveis Públics i els drets dels ciutadans.
Des d’ICV-EUiA continuarem exigint canvis a les polítiques i l’economia perquè estiguin al servei de les persones i no dels poderosos. I ho farem des de les institucions, portant els problemes reals, i al carrer amb les mobilitzacions veïnals.
Volem construir un projecte d'esquerres alternatiu que planti cara a les polítiques de dretes i continuarem treballant per tal de ser el referent de tots aquells que van votar altres opcions o es van abstenir.
Si voleu els resultats de les eleccions al Parlament 2012 a Nou Barris podeu visitar:

No hay comentarios:

Publicar un comentario