6 sept. 2012

8 de setembre, ens trobaràs als carrers de Nou Barris.

Des d'ICV i EUiA volem apropar la nostra feina als veïns i veïnes de Nou Barris i per això, aprofitant que no n'hi ha eleccions però si la necessitat que la societat es mobilitzi, el 8 de setembre des de les 11 a les 13 hores ens trobareu a la sortida de metro de plaça de la República (cantonada de passeig Verdum amb passeig Valldaura), on podreu parlar amb les persones que participem de l'activitat d'ICV i EUiA al Districte de Nou Barris.
 
Els ciutadans tenim la possibilitat i la responsabilitat de fer alguna cosa per canviar l'actual realitat. Hi ha alternatives i ara és un bon moment perquè, tots aquells que esteu preocupats i indignats amb tots els esdevenitments dels darrers anys, ens feu arribar les vostres propostes, us informeu de la nostra activitat institucional i de les diferentes mobilitzacions que es portaran a terme a la tardor per lluitar contra les retallades socials que estem patint.
 
La política ha de sortit al carrer i el nostre compromís, des de fa molt de temps, es ser la vostra veu, continuar informant-vos i, el que és més important, comptar amb la vostra participació activa.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario