27 sept 2011

PROPÒSITS PEL NOU CONSELL DE DISTRICTE DE NOU BARRIS.

A la campanya municipal, des d’ICV-EUiA us hem exposat les nostres prioritats per Barcelona i pels barris del nostre Districte. Els veïns i veïnes de Nou Barris heu respòs donant-nos la vostra confiança i per nosaltres ha arribat el moment de començar a treballar.

Els reptes que tenim són molts i no seran fàcils d’assolir. L’Ajuntament de Barcelona te una majoria favorable a les polítiques de dretes: retallades als serveis públics i a les polítiques socials com ha fet la Generalitat. Encara que som conscients de les dificultats per afrontar-los, també sabem que, entre tots, podem evitar-lo.

Els companys i companyes d’ICV-EUiA a Nou Barris continuarem fent un seguiment del que succeeix als nostres Barris, doncs coneixent el que passa a cada lloc, podrem donar una resposta adequada. Així ho hem fet fins ara i així ho continuarem fent.

Estem oberts a tots els veïns i entitats i, en qualsevol moment, us podeu adreçar personalment a nosaltres o transmetre’ns els vostres problemes per correu electrònic (noubarris@iniciativa.cat euianoubarris@gmail.com). No doneu per suposat que sabem el que passa o el que no funciona, a vegades no és així i preferim que les propostes o les queixes ens arribin per duplicat.

Hem pogut discrepar o haver-vos decebut d’alguna manera, però ara és el moment d’aprofundir en tot el que ens uneix. Les nostres possibilitats de defensar i, fins i tot, millorar els drets i la qualitat de vida dels ciutadans de Nou Barris dependrà de la responsabilitat de tots a l’hora de col·laborar i treballar conjuntament.

Si esteu d’acord amb les nostres propostes per Catalunya i Barcelona, si tenim els mateixos projectes d’avançar en les polítiques d’esquerres, ecològiques i de llibertats, és hora de fer-los realitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario