3 oct 2010

CIU VOL DEMANAR LA DIMISSIÓ D'UN CONSELLER DE DISTRICTE D'ICV-EUIA PER PARTICIPAR A LA VAGA GENERAL.

Com sabeu, i hem viscut aquests dies, alguns mitjans de comunicació, partits polítics de dretes i associacions empresarials han atacat molt fort i falsariament als sindicats i els participants a la Vaga General del 29-S.

Ara intenten criminalitzar a les persones que, essent càrrecs polítics, van exercir el seus drets constitucionals a la vaga i la manifestació, o participat pacificament als piquets informatius. 

CiU, arrel de la campanya inciada per "e-notícies" i "Libertad Digital",  ampliada a altres mitjans, vol demanar la dimissió com a Conseller de Districte del representant per la coalició ICV-EUiA, David Companyon, el proper dimarts 5 d'octubre a les 19h al Ple del Districte (Saló de Plens 1ª Planta, a la Plaça de Vila de Gràcia),  participant en el piquet informatiu de la Vaga General que, de manera reivindicativa, festiva i pacífica, va recòrrer els carrers de Gràcia.


Per tot això ens proposen anar al Ple del dimarts a fer costat al company i  plantar cara a aquesta campanya contra els drets ciutadans i la criminalització dels sindicats i de la classe treballadora.

Els organitzadors estan mirant de tenir samarrates pel dimarts: JO TAMBÉ VAIG FER DE PIQUET A LA VAGA GENERAL.

No hay comentarios:

Publicar un comentario