7 sept. 2010

18 DE SETEMBRE CONVENCIÓ PROGRAMÀTICA D'ICV-EUIA.

En el marc del procés participatiu per a l'elaboració del programa electoral d'ICV-EUiA de les eleccions al Parlament de Catalunya, el proper dissabte 18 de setembre, la nostra coalició celebrarà la Convenció programàtica a les instal·lacions de l'INEFC de Barcelona.

La nostra Convenció té dos grans objectius. El primer, és l'aprovació del programa electoral i de les 30 prioritats programàtiques, fixades a través de la votació dels i les assistents a la Convenció.

El segon gran objectiu de la Convenció és que aquesta representi el primer acte potent de precampanya de la coalició, un acte anticrisi i de suport i crida a la vaga general de 29 de setembre. Un espai on apareguin amb força les nostres propostes per a una sortida a la crisi justa i ecològica i on es visibilitzi que som les úniques forces polítiques que recolzem la vaga general, que som al costat dels treballadors i treballadores i dels sindicats i que ens reafirmem en el compromís de plantar cara als intents de desmantellar el sistema de benestar social al nostre país.

Volem ser molts i moltes, i volem comptar amb la participació dels adherits i adherides, dels amics i amigues d'ICV i d'EUiA, i és per això que et convidem a ser amb nosaltres en la proclamació dels nostres 30 compromisos amb la societat.

El programa electoral de la coalició el podeu trobar en el següent link: http://iniciativa.cat/icv/documents/2774

Perquè, si s'escau, ens feu arribar les vostres aportacions o esmenes, les quals podran ser d'addició, modificació o substitució. Les esmenes hauran d'incloure el número de pàgina i la línia. Disposeu de temps per a fer-les arribar fins el dimecres 15 de setembre, a l'adreça ambits@iniciativa.cat).

No hay comentarios:

Publicar un comentario